Over Be-Rex

Onze missie

Welkom bij Be-Rex, waar het onze missie is om bij te dragen aan de versnelling van de overgang naar een elektrische samenleving door gebruik te maken van een nieuwe generatie machines.

Onze producten kenmerken zich door betrouwbaarheid, eenvoud, lichtgewicht ontwerp, onderhoudsgemak en schaalbaarheid. Dit zijn de waarden die ons leiden in onze zoektocht om producten van topkwaliteit te ontwikkelen aldus onze CEO en oprichter Pim Bekking.

Hoewel de meeste mensen bekend zijn met het verhaal van de Titanic, beseffen maar weinigen dat moderne cruiseschepen niet langer afhankelijk zijn van stoom- of verbrandingsmotoren. In plaats daarvan worden ze aangedreven door elektromotoren, die worden gevoed door aggregaten.

Evenzo zijn de stoomtreinen vervangen door elektrische treinen met bovenleidingen die voor de nodige stroom zorgen. In gebieden zonder deze bovenleidingen leveren dieselgeneratoren de elektriciteit voor de voortstuwing.

Bij Be-Rex hebben we een compact aggregaat ontwikkeld dat een aanvulling kan vormen op deze bestaande infrastructuren. Misschien maakt het zelfs elektrisch vliegen over lange afstanden mogelijk.

Ondersteun ons op onze missie om een duurzamere toekomst op te bouwen.

Video

Team

Rollen en verantwoordelijkheden
Image placeholder
Pim Bekking

CEO & oprichter

Image placeholder
Godfried Puts

COO & ontwikkelaar

Image placeholder
Georgios Bikas

CSO & wetenschapper

Image placeholder
Joris van Tubergen

CTO & ontwerper

Partners
Generatie20

Generation20 Experience Center

Verbinding maken met jongvolwassenen (Generation20).
Binnenkort online: onderzoekspapers.

ENG