Markten

Be-Rex is een productontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwenvan gerichte producten op basis van zijn gepatenteerde architectuur. Het bedrijf werkt nauw samen met partijen in verschillende branches om producten te ontwikkelen voor twee verschillende markten: B2B en B2C.

Draagbare generator voor Defensie (B2C)
Image placeholder

Voor B2C-klanten ontwikkelt Be-Rex momenteel in samenwerking met Defensie een draagbare generator. Deze zeer compacte generator produceert meer dan 5 kW vermogen en is ontworpen ter vervanging van de bestaande jeep-trailer-generatorcombinatie die wordt gebruikt bij militaire operaties. Door de logistiek te vereenvoudigen, maakt de generator sneller en effectiever handelen mogelijk.

Turbines en pompen (B2B)

Naast de draagbare generator produceert Be-Rex ook turbines en pompen met behulp van zijn revolutionaire STAR-architectuur. Het bedrijf staat open voor samenwerking met B2B-klanten om deze producten verder te ontwikkelen en zijn modellen en kennis beschikbaar te stellen om ontwikkelingen een vliegende start te geven. Be-Rex garandeert exclusiviteit aan B2B-klanten omdat het de onderliggende patenten in binnen- en buitenland bezit.

Als u geïnteresseerd bent in de producten van Be-Rex, met name B2B-klanten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Pim Bekking, de CEO en oprichter van Be-Rex B.V., is te bereiken op
+31 318 84 05 69 of pim@be-rex.com.
Image placeholder
ENG