Productontwikkeling: "the incredible shrinking engine"

Een kans voor investeerders

Inleiding

Be-Rex BV biedt een unieke kans voor durf investeerders die geïnteresseerd zijn in geavanceerde technologie en de overgang naar het elektrische tijdperk. Met onze gepatenteerde STaR-architectuur hebben we een pragmatische en doelgerichte benadering van onze productontwikkeling ontwikkeld. Onze focus ligt op het bouwen van prototypes van turbines, pompen en aggregaten die voldoen aan klantspecificaties en de validiteit van de STaR-architectuur bewijzen.

Ons uiteindelijke doel is om samen te werken met gekwalificeerde fabrikanten over de hele wereld om concurrerende producten onder licentie te produceren, nieuwe marktkansen te creëren en de wereld te veranderen.

Aanpak

Bij Be-Rex benaderen we productontwikkeling in een vaste volgorde, beginnend met turbines, dan pompen en ten slotte aggregaten. Door de complexiteit stapsgewijs te vergroten, signaleren we snel (on)mogelijkheden en minimaliseren we desinvesteringen.
Om technische ontwikkelingen effectief te beheren, hebben we prototypes van generatoren en pompen gebouwd voordat het aggregaat werd gebouwd, waardoor een lijn van gefaseerde ontwikkeling is gegarandeerd. Met een vast team en specifieke systemen ontwikkeld voor de STaR-technologie beschikken we over de nodige tools, werkruimtes en testomgevingen om prototypes te vervaardigen en te testen.

Bedrijfsdoelstelling

Het zakelijke doel van Be-Rex is niet alleen de STaR-architectuur te ontwikkelen, maar ook de wetenschappelijke en praktische expertise op te bouwen die nodig is voor een succesvolle ontwikkeling van prototypes. Door samen te werken met betrokken leveranciers kunnen we kleine series turbines, pompen en aggregaten produceren die voldoen aan de specificaties van de klant.

Aangezien we daarmee de validiteit van de STaR-architectuur bewijzen, proberen we bovendien samen te werken met gekwalificeerde fabrikanten over de hele wereld om nieuwe generaties concurrerende producten onder licentie te produceren. De markten voor deze nieuwe productlijnen worden beschermd door verleende STaR-patenten, wat uitstekende kansen biedt voor early adopters van geavanceerde technologie.

Conclusie

Be-Rex BV biedt een geweldige kans voor durf investeerders die geïnteresseerd zijn in geavanceerde technologie en de overgang naar het elektrische tijdperk. Met onze unieke benadering van productontwikkeling en focus op het bouwen van prototypes die de validiteit van de STaR-architectuur bewijzen, zijn we goed gepositioneerd om samen te werken met gekwalificeerde fabrikanten over de hele wereld en nieuwe marktkansen te creëren.

Neem contact op met CEO en oprichter Pim Bekking voor meer informatie over deze mogelijkheid.

Pim Bekking, CEO en Founder Be-Rex B.V.
T: +31 318 84 05 69 | E: pim@be-rex.com
Image placeholder
ENG